DÅLIGT BLOGGANDE | FITNESS & LIVSSTIL

FITNESS & LIVSSTIL

Annons

DÅLIGT BLOGGANDE

Hej! Vet att jag är dålig på att uppdatera er. Men de är sommarlov och ja sitter sällan framför datan/mobilen då. Igår så var det en hel träningsdag, kändes de som iallafall.
Började dagen vid 7.00 med ett gympass, inspirerat av crossfit vilket jag älskar. Svettas, svettas. Sen så blev de en PW på 8 km. Bestämde mig för att cykla till stan och träffa Michelle på kvällen, när ja sedan skulle skjutsa ner henne till resecentrum så sa de pang i däcket och jag fick gå hem eftersom vår bil är paj så päronen kunde inte hämta. Vilken otur! Men så skönt med så mycket motion.
Idag så ska jag fokusera på mina Chins och Pull ups, vill bli grym på det så de är bara jobba.
Nej nu ska jag inte babbla, ska dricka vitamindrink, äta en tablett av synephrine från mm sport och mina goda mackor. Ha en toppen dag så hörs vi! Puss.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats