PROTEINPULVER MM SPORT | FITNESS & LIVSSTIL

FITNESS & LIVSSTIL

Annons

PROTEINPULVER MM SPORT

page
Dalblads PEPTIPOWER Whey

Innehåller en stor mängd BCAA som motverkar muskelnedbrytning!
Bibehåll din muskelmassa vid diet!
Lämpligt tillskott för uthållighetssporter!

Dalblads Peptipower Whey vassleprotein
Vassle är en proteinkälla av mycket hög kvalitet som blir över när man tillverkar ost, då kaseinet och vasslen i mjölken separeras. Vassleprotein är lättupptagligt och är ett optimalt tillskott för alla som vill åt högvärdigt protein men spara på fettet och kolhydrater.

Tränar du för att bygga muskler och styrka är det viktigt att kroppen får tillräckligt tillförsel av aminosyror. Dessa bildar proteiner som i sin tur är musklernas byggstenar. Det vassleprotein som finns i Dalblads Peptipower Whey innehåller samtliga essentiella aminosyror och är därigenom en fullvärdig proteinkälla.

Dalblads Peptipower Whey har även en hög proportion av BCAA-syror som finns i protein. Dessa aminosyror stimulerar insulinproduktionen och motverkar nedbrytning av muskler samtidigt som återuppbyggnaden underlättas.

Dalblads Peptipower Whey lämpar sig som stärkande och muskelbevarande kosttillskott vid olika uthållighetssporter. Även vid diet är Dalblads Peptipower Whey ett utmärkt tillskott eftersom ett ökat proteinintag kombinerat med diet och träning gör att man förlorar kroppsfett, men bibehåller sin muskelmassa och styrka.
http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Protein/Vassleprotein-Whey/Dalblads-Peptipower-Whey.html

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats